Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
[B]en zor insan kendini affediyor.kendinize utanacağınız bir şey yapmayın arkadaşlar..çünkü onu bir ömür taşımak ve görmek zorundasınız..o ankki durum neyi gerektiriyorsa başkalarına söyleriz yaparız ..bizi affederler yada affetmez silerler..ama kendiniz.......kendinize eziyet yaparsanız, en zor onu affedersiniz..[/b] |
sana kesinlikle katılıyorum....
şimdi aklıma geldi ve bir kez daha pişman oldum...(aslında ben o sözleri söyleyecek insan değildim ama öyle bir an geliyor ki kendinizi tanıyamadığınız o an da olup bitiyor herşey.)karşımdaki beni affetti herşey eskisi gibi oldu ama gel gelelim ben hala utanıyorum o sözlerden ..aslında karşımdaki beni affetti demek ne kadar doğru bilmiyorum.çünkü ikimizde sanki o anı hiç yaşamamış gibi davranıyoruz,ikimizde hatalıyız: O büyük olup beni o safhaya getirdiği için, Ben küçük olup edebi elden bıraktığım için.. ne olursa olsun berbattı yaaaaaa.
bak şimdi nerelere giitti aklım.sanırım bu konuyla ilgili küçük olduğum için özür dilemesi gereken benim ve en kısa zamanda bunu yapmalıyım...
teşekkürler..