Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2010, 01:54 PM   #285 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kadar güzel analiz yapılır. Sen bence kendine analiz yapmayla alakalı bir iş bulmalısın ilerde. Çünkü bunu keyifle yapabilceğini biliyorum Kesin çok başarılı olursun. Finans uzmanı olabilirsin. Endüstri mühendisliği olabilir.
Bankacılığın içinde analizle ilgili birimlerde çalışabilirsin. Aklıma gelmeyen pek çok meslek var tabi valla tekrar tebrik ediyorum çok güzel ilerlemeler kaydetmişsin darısı başımıza artık
teşekkür ederim canım bakalım gelecek bize neler göstericek...belki bütün sorunlarım çözüldükten sonra işe girmeyi kendim isteyecek duruma gelebilirim..her ne kadar şu an evde oturmak daha cazip gelse de güzel sözlerin için çok teşekkür ederim..çok mutlu ettin beni iyiki varsın arkadaşım

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla