Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2010, 04:39 PM   #65 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Yeshappy güzel bir takma adın var:) tamamen olumlu. Bugün baştan sona tüm günlüğünü okudum, sürükleyiciydi, çok hoşuma gitti. Paylaşımların için teşekkürler. Herkes imzana takılmış bende takılmadım desem yalan olacak sanki olumsuz mesaj içeriyor ama bana kalırsa o sende olumlu işler yapıyor sende işe yaramış çünkü sen onu olumlu olarak görüyorsun. Bu çok güzel tebrikler. Bu arada yazdıklarından hatırladığım kadarıyla 25ten sonra iş bulunur mu demişsin bende ağzımdan kaçırım 30dan sonra iş bulunur mu demiştim sonra hemen değiştirip insan istersen her yaşta iş bulur o istesin çekim yasası ona istediğini getirir dedim. Ben 2006da mezun oldum 2007de yani 27 yaşımda iş başvurularında bulundum ve işe alındım:) Hemde çok iyi bir işti nese zor işti ben sonra istifa edip kendi işimde çalışmayı diledim oda oldu. Daha doğrusu şuan abimleyim ama buda kendi iş sayılır. Nasılsa diğeride olur . ne istersen olur merak etme sadece endişe etme, endişeni içinden çıkar. Hala iş görüşmelerine gidiyorsun, ilerleme var, şimdi her sabah işe gittiğini hayal et o saatte kalk güzelce hazırlan işin varmış gibi sevinçli ol. Ayın sonu gelmiş ve hesabına para yatmış o parayla neler yapabileceğinin otur listesini çıkar. :) iş senin olur. Birde başvurularından mülakatlardan olumlu yanıt gelmesini istiyorsan otur bir kağıda sanki seni aramışlar gibi bir diyalog yaz. Örnek

Tel çalar......zırrrrr
Sen açarsın
sen: alo
işveren: ...... ile mi görüşüyorum
sen: Evet benim buyurun dersin ve heyecanlanırsın:)
işveren: Şu şu tarihlerde falanca birim falanca pozisyon için başvurup görüşmeye alınmıştınız. Görüşmeniz olumlu sonuçlanmıştır. Size falanca firmamızın falanca biriminde filanca şubesinde falanca pozisyonda çalışma konusunda işe alındınız. Uygunsanız gelin hemen işlemleri başlatalım.
Sen: şaşırır sevinirsin içinden çığlık atmak istersin olmaz. Kısık bir sesle ve panik birşekilde nasıl hazırlanacağını düşünürsün ve hılza karar verirsin 1-2 saate orada olabilirim dersin.
İşveren: (İnsan kaynakları müdürü):Adresi tarif ediyorum görüşmek üzere, iyi günler der.
Sen: o anlatır tamam dersin. İy günler dersin.
Telefon kapanır
Diyalog bu bunu doldur ve karşına yapıştır iki gün içinde seni arayıp işe kabul ederler başvurusu geçmiş bile olsa
işe birini almış olsalar bile bu böyle olur
unutmadan: telefon kapandıktan sonra annene koşup çığlık atarak işe alındımmmmmmmm diye bağırabilirsin. Ben aynını yaşadım
Şimdiden tebrikler diyorum Ben bunu secret kitabından esnlenerek 2007 mayısta yapmıştım. Sevgiler.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla