Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2010, 06:09 PM   #40 (permalink)
doremifasolasi
Teğmen

doremifasolasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 525
131 Mesajinıza toplam 687 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doremifasolasi is an unknown quantity at this point
Wink Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn )

Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bundan bir kaç yıl öncesine kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Karşılıksız sevginin insanları nasıl değiştirdiğini ve hoş bir sorumluluk eklediğini gördüğümde vazgeçtim. Mutlaka senin fikirlerin de kendi iç düzenin içerisinde doğrudur ve haklıdır. Kendi adıma söyleyebileceğim sevgiyi bloke etmenin bir insanın taşıyamayacağı kadar ağır bir yük olduğu. Senin için iyi veya kötü anlamda herhangi birine karşı hissettiklerinin aslında kendine karşı hissettiklerinle eşdeğer olduğunu bilseydin aynı şekilde düşünürmüydün?

Kendini çok seven insanların kendilerine veya başkalarına zarar vermekte çok zorlandıklarını söyleyebilirim. Asıl tehlikeli olanlar kendini (dolayısıyla diğer herkesi) yeterince veya hiç sevmeyen insanlar.

sevgiyle yaşayın
Alıntı:
simetra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
seni destekleyen bir şey de ben söylemek istiyorum doremi.:
şöyle bir ayrım yapılmıştır çok önemlidir paylaşmak istiyorum:
mucizeler peygamberlere,
kerametler evliyalara Allah tarafından bahşedilir.
bazen de İnsanları daha çok azdırıp yoldan çıkarmak için de onlara üstün yetenekler verilebilir ve o yeteneğe sahip kişi bununla kibirlenip kendini insanüstü bir varlık olarak görebilir.
görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
iyi ki varsınız.