15-03-2010, 06:48 PM
|
#320 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: nsmr Nickli Üyeden Alıntı
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Sadece yazmak için yazıyorum. . Artık günlüğüme yazacak birşeyim kalmadı ama yazmak istiyorum bir yandan. . SF yi yendim. Alt edebildim, sonunda. . Kesin konuşuyorum çünkü görüyorum kendimdeki farkı. . Ama hâlâ mutlu değilim. Mutluluk nedir ki?? Bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Uzaklara gitmek istiyorum. . Çoooooookk uzaklara. . Ama gidemiyorum :P Merak ediyorum; acaba zamanı kim icad etmiş. . Zaman icad edilmeseymiş biz nasıl bilecekmişiz kaç yıl yaşadığımızı?? Yada, yılın ne olduğunu bilebilecekmiymişiz?? Zaman yokken biz varmıymışız yok muymuşuz, ne farkı varmış?? Biz kimmişiz acaba?? Neymişiz biz?? Neredeymişiz?? Varmıymışız, yokmuymuşuz. Geliyormuymuşuz, gidiyormuymuşuz. . Yorgunmuşuz. Suskunmuşuz. . Dinmiş bir fırtınaymışız. . Ne farkedermiş?? Boş boş bakan gözlerle yaşamak yad yaşamamak neler hissettirirmiş?? Neler duyamazmış? Niye böyleymişiz?? İnsanoğlu niye böyle? Belki de neden diye sormayı bıraktığımızda cevabı bulurmuymuşuz?? Rahat nefesi belki de o zaman alırız, değil mi?? Neyse, gelelim asıl meseleye. . Gelip yardım istiyorlar. . Bende yardım etmeye çalışıyorum. Gerek konuya yazdığım yazılarla, gerek PM ile. Ama gelin görün ki ne cevap geliyor, ne de başka birşey. Tabii, geri dönenler de var ama diğerlerinin umursamazlığı, karşılık vermeyişleri, sorunlarını kafalarında büyütmeleri, hatta Afrika'daki insanların açlık sorunundan daha büyükmüş gibi görmeleri garip hatta saçma değil mi?? Tamam, herkesin dünyası kendi içinde, ama bu kadarı da fazla değil mi?? Tam olaraakk, bu durum benim zoruma gidiyor. . Aklım ermiyor :P Neden?? |
seni kutlarım dostum   demek sf yi yendin ha... ? yaşasın    işte buna zıplanır
bence bu sorgulamaların asla kötü şeyler değil....eskiden ne diyorduk hatırlıyormusun ? sosyal fobi üzerine konuşurken " çitin öte yanına geçmek" ten bahsetmiştik hatırlarsan....evet sen şimdi çitin öteki yanına geçtin ve bu sorgulamaların ondan kaynaklanıyor...çünkü çitin öbür yanınından herşeyin nasıl göründüğünü bilmiyordun..çünkü o tarafta hiç olmadın...şimdi yenisin ve çitin karşı tarafını tanımaya çalışıyorsun...sorgulamanın başlaması karşı tarafa geçmeyi başardığını gösterir....yoksa insan neden daha önceki bildiği bir durumu yeniden sorgulasın ki ? olsa da nadiren olur....buna sevinmelisin bence....herşeyi tanıma bilme isteğin yeniden yerine gelmiş...çünkü senin yaşamında bir yenilik ve çitin tarafını değiştirme olayı var  |
| |