Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2010, 08:16 PM   #67 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanıyorum 1 aya yakın oldu aksatmadan dinlemeye tekrar başlayalı. Etkiler güzelliklerle devam ediyor.
Geçen bir iş görüşmesine gittim. Her ne kadar sıra bana yaklaştıkça ellerim titremeye başlasa da :) derin nefes alıp vermeyi denedim. İş görüşmelerinde heyecandan çok görüşme sırasında huzursuz olurum. Genelde karşımdakine bağlı olarak değişir bu durum. Sorduğu manasız sorularla kasılırım. Mesela: Neden biz ? Neden olacak hayatımı devam ettirebilmem için para lazım :):) diyemiyosun tabi... :) Önümüzdeki 5 yıl içinde kendini nerede görüyorsun? Bu soru üzerinde tartışılması gerek bence. Planlarını söyleyebilirsin belki;ama hayat ne getirir hiç bir zaman bilinmez. Yaptığın plandan bile o 5 yıl içinde vazgeçebilirsin. Eğer emin değilsen. Emin olduğunu sanırsın belki de... Ya da düşünsenize senin yerinde görüyorum dediğinizi :)
Neyseki başvurduğum iş benim severek yaptığım birşeydi. Bu yüzden gerilmedim. Kendimi kolayca ifade ettim:) Neden? diye soracak olsaydı -ki sormadı- cevabım hazırdı. Çok seviyorum çünkü :)
Telkinler sayesinde;
Bekleme odasına girerken rahattım, güleryüzlüydüm, bekleyenlere selam verdim. "Önceden olsa yapmazdım bunu" :D
Dünya sevgisi kaçtı içime sanırım :) Görüşme de rahattı. Anı yaşadım belki de :)
Darısı herkesin başına yine ;)
hayırlı olsun canım
inşallah bu rahat ruh halin sayesinde önüne yeni bir iş imkanı çıkacak..ne kadar güzel hem de sevdiğin bir iş
her günün böyle geçsin...iyiki varsın

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla