Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2010, 11:34 PM   #22 (permalink)
ceylan84lum
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart Cevap: fatamorgana'nın günlüğü

Alıntı:
fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Son yıllarda mutsuzluk benim artık yüz maskem gibi geliyordu. Sanki normal yüz ifadem hüzünlü, kederliydi. Gülerken zorlanıyordum. Çok şükür bitti geçti.Artık ağzım bir karış açık sürekli
Küçük bir tebessüm o kadar çok işe yarıyormuş ki bunu son bir ayda anladım. Küçük bir tebessüm ilk olarak bana iyi geliyor. Sonra ise çevreme de pozitif enerji yayıyor. Pozitif enerji, mutlu yaşantıları çekiyor, beni mutlu eden insanları çekiyor.BU zincir böyle devam ediyor. Son zamanlarda hayatıma o kadar çok insan çektim ki, sayamıyorum bile.Hepsi bana katkıda bulunan, benim de katkıda bulunabildiğim kişiler.
Zaman zaman acaba ben en büyük değişimleri ne zaman yaşayacağım acaba eksik olan birşyeler mi var diye düşünüyordum.Ama bugün iyice farkettim ki 1 ayda o kadar çok şey değişmiş ki.
Gerçekten çok büyük değişimler yaşamışım. 2 yıldır çözmeye çalıtığım sorunlarımı burda 1 ayda çözdüm. Daha ne olsun. Yine eskisi gibi mutluyum, neşeliyim, eskisi gibi sürprizlerle dolu bir hayatım var. Kendimi durup dururken karanlığa sürüklemiştim. Aynı hatayı bir daha yapmam. Ben sevdim bu halimi
Ya bir de artık günü gününe herşeyi buraya yazmak, içimi dökmek istiyorum. Ama hep telaşlıyım. Odaklanamıyorum diye erteliyorum. Umarım bu telaş sorununu kısa zamanda çözücem.
Yaşadığım her mutluluğu buraya yazıcam ki kalıcı olsun..
BEN MUTLUYUMM..
mutluluğun gülümsemelerin gibi daim olsun..
iyi ki varsın