16-03-2010, 12:26 AM
|
#323 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Yorumlarınız için teşekkür ediyorum, hepinize O kadarr iyi kalpli, o kadaaarr güzelsiniz kii. . Gerisini getiremedimm Gerçekten de, bugün hayatımdaki büyük taşlardan birini yerine oturttum. . Yukarıdaki yazıyı yazarkenki sorgulama, buna neden oldu. . Şimdilik iyi oldu, gibi gözüküyor. . Ama bakıyorum daa, heyecanımı kaybettim. Sıradaki hedefim, 5 nisan da başlayacak olan vizelerimin canını okumak ve heyecanımı gittiği yerden geri getirmek olacak. Durgun, suskun biri olmak istemiyorum. Ama yok, böyle demiyorduk değil mi Neşe dolu, mutluluktan uçan birisi olmak istiyoruuuuuuummmm 2 hafta önce biri yüzüme bakıp, bu çocuk her zaman gülüyor, demişti O günlere geri dönmek istiyorum. Evet, tam olarak bunu seçiyorum. Mutlu olmayı seçiyorum. Sevinmeyi, hoplamayı, zıplamayı seçiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm
Dıştan gelen seslere kulak tıkamayı, içimdeki kötü seslere SUS!! diyerekten emir vermeyi ve bir daha günyüzüne çıkarmamayı seçiyoruuuuumm E.G.O ya patronun kim olduğunu göstertmeyi seçiyorum. . Hepinizi seviyorum. Teşekkür ederim. . İyiki varsınız. . |
| |