Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
Dün çekim yasası kısmını okurken senin günlüğünde yazılan yazı aklıma geldi sen yazmıştın Kilo vermek için, "kilo vermeye" odaklanmak yerine, size göre
mükemmel kilonuz neyse ona odaklanın.Aslında çekim yasasını uyguluyorsun..Doğru yoldasın..Çünkü çekim yasasında bu yazı geçiyor.Soruların sana doğru yanıtları veriyor..Bu davranışın için kutluyorum seni..Dün gece kendine soru sormuşsun yanıtını almışsın..Yani iyi olmadığına odaklanmamalısın direncinin bir oyunu..Bazen olur böyle şeyler geçiştir.Gerçekten faydalı oluyor hatta o sıkıntını eğlenceli hale getirebiliyorsun... Eft ye devam et hatta sedona yöntemiyle soru sorarak istemediğin davranışını serbest bırakabilirsin.. |
sahi mi
demek bilmeden uyguluyorum ben bu yasayı...çekim yasası konusu hep bana 10 bilinmeyenli denklem gibi gelmiştir..o yüzden o konunun ayrıntılarına eğilmedim..."secret kitabı da bana biraz yüzeysel gelmişti açıkcası...aynı benzer cümleler tekrar edilmiş ve detaya girilmemiş...
beni kutladığın için teşekkür ederim canım
arasıra öyle dirence benzer duygulara da kapılsam, beni çekip içine tamamen almamaları için (bu şeyi çünkü bataklığa benzetiyorum) bataklığa tekrar düşmemek için hemen iyi yönlerini aklıma getirmeye çalışıyorum...evet kaçamak yaptım ama bunu pasta börek şeklinde yapmadım..daha doğal birşeyle yaptım..evet bunu görmek de birşeydir değil mi