Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 12:22 PM   #18 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap

Alıntı:
dolunay_surat_usagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence mümkün, çünkü yaz döneminde ben de yüzlerce film indirdim kaçırdığım "nasılsa sonra izlerim" şeklinde erteleyip sinemasına gitmediğim ama hala elimdeler ve hala izlenmemişler. işin garibi izlemek de içimden gelmiyor, başlasam tam bi işkence gibi 5 dakika sonra bırakıyorum. açıklamanız mantıklı geldi.

evet haklısın sonradan izlemek de işe yaramıyor çabuk sıkılıyor insan...
her ne kadar görmemiş izlememiş de olsak süresi geçip biraz eskidiği içinmidir nedir ? insana sanki gazı kaçmış bir kolayı içmek veya bayatlamış ekmeği yemek gibi geliyor...demekki eskime olayı biz izlesek de izlemesek de gerçekleşiyor...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla