Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 01:35 PM   #27 (permalink)
simetra
Teğmen

simetra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 460
62 Mesajinıza toplam 426 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
simetra is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inşallah...yani zaten açığı kapatma sürecinde de o şeyler zamanında gerçekleşmediği için zevk de vermiyor...mesela kendimden örnek vereyim eski filmler eski muzikler daha önce izlemediğim dinlemediğim şeyler de olsalar yinede bana eski geliyorlar birşekilde ve zevk vermiyor...zevk vermeyen birşeyin üstünde neden hala bu kadar duruyorum bilmiyorum....belki de bu bahsettiğim pişmanlık hissinden...çünkü bunları yapmazsam kendimi ot gibi yaşamış ve kültürsüz biri olarak hissedeceğimi düşünüyorum ve geçmişi toplamaya çalışarak bunun önüne geçmek istiyorum...

evet işte bu!!!!.benden bir örnek daha ...su anda kızım uyuyor.uyandıgında onunla ilgilenmeyip aman nasıl olsa her zaman onunla ilgileneceğim deyip geleceğe bıraksam, bugün kü zevki yasamam mümkün olmaz.dünyaları verseler geri de gelmez. her zamanında güzel ve lezzetli..
ve tam da bu an benim minik kızım uyandı beni cağırıyor.
mutlu paylasımlar.
simetra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla