Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili kırmızı günlüğüm, bugün güne muhteşem başladım. Biliyor musun dün eve gelince süper birşey oldu. Annemler yatağımın yerini eskisi gibi yapmışlar. Duvara yaslamışlar. Bana sormuşlardı bende yarım ağız yarı gönüllü tamam demiştim. Annem odan böyle çok karışık gibi görünüyor demişti. Düzen de bana hemen kabul ederim tabi. Neyse ben unutmuşum günlükcüm bunu ve akşam eve gelince ilk talındığımız halindeki gibi bulunca bir sevindirik oldumki sorma:)))) Yatağımı fenq shuiye göre değiştirip ortaya koymuştum bayramda hastayken tvde görmüştüm evlilik için öyle yapmak gerekiyormuş sırf o yüzden öyle yapmıştım. O günlerde griptim ve hep evdeydim bir uyuşukluk gelmişti bana bende hep gripten kalma diye düşündüm. Annemler dün işte duvara dayamışlar alan açılmış oda kocaman olmuş caıon önü boş hemen oturdum ışıkları söndürdüm karşı tepeye ve yıldızlara bakıp hayal kurdum. Gel gelelim bu güne:) Sabah 7:10da gözlerimi kendiliğimde açtım hemde uykumu almışım gibi hissettim aman daha saat var 7 buçuk olsun çalsın kalkarım dedim olmadı ama aslında uyanığım alışkanlık olmuş bayramdan beri saat çalsın kapa 10 dakika sonra tekrar çalsın kapa:) Neyse ben artık kendime kızdım ve uyandın mis gibi hava güzel uykunu almışsın ne oyalanıyorsun kalk kahvaltını yap güne başla dedim 7:50de kalktım. Bu iyiye işaret hemde uykumu iyice almış şekilde kalktım. Çok iyi bir ilerleme bu. Birde gece hiç uyanmadım. Şimdi düşündümde ben bayramda yatağımın yerini değiştirmeseydim acaba hiç böyle uyku sorunum olmayacak mıydı? Hep eskisi gbi erkenden uykumu almış bir şekilde kalkacak mıydım? Tahminlerim yatağımın bu yerinin bana uygun olduğunu söylüyor. Gerçektende öbür türlü odanın ortasında uyumak bana güven vermedi sanırım. O yüzdende hep gece uyandımda uyandım. Keşke önceden anlasaydım. Bunun yataklamı alakalı olduğunu zaman gösterecek. :) Birde sevinçle kalkıyorum böyle dinlenince pek hoşuma gidiyor. Tamam çok uzattım günlükcüm bu konuyu:)) Bu arada artık suçlamaları dinlediğimin 5.günü filan ve başım gerilmiyor kötü etki yok. Rüyalarımda olumlu olmaya başladı:) Yaşasınnnnn yaşasınnnn çok mutluyum. Çekim yasasıda daima iyi yönde işliyor. Süpperrrrr şimdi dün birde burda matgrix konusunu gördüm neden yeni farkettim anlamadım. Başta ne bu matrix falan saçmadır desemde meğer benim konummuş ben ne bileyim o filmi bile izlemedim belkide izlemeliyim. Sizce izlemeli miyim? Bugün hemen gidip o kitabı alıp okuyup uygulama yapıcam çekim yasasını daha bir kuvvetlendirir gibime geliyor. |
insanın hiç aklına gelemyecek kadar küçük bir eşya veya eşyalar topluluğu da rahatsız ediyor olabilir arasıra odanda küçük değişikliklerle denemeler yapabilirsin
eşyaların yerlerinin değişmesinin senin üzerinde etkiler yarattığını farketmen çok güzel olmuş
renklerin de etkisi oluyor aynı zamanda...
sana birşey söyleyeceğim ve belki çok güleceksin
bende matrixin 3 filmi de var elimde ama doğru dürüst oturup izlemedim..1. ye de şöyle bir bakmıştım ama karışık gelmişti sıkılıp kapatmıştım...o yüzden izledim de diyemem...ama indirdim ve duruyor