Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 04:21 PM   #37 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap

sanırım bazı ufak kararlar almaya başlasam iyi olacak...mesela beklemeye aldığım indirilcek şeyler arasında 3 sezonu yayınlanıp bitmiş bir dizi var...private practice adı....ilk sezonundan ilk 2 bölümü izledim ancak vasattı...o yüzden bu dizinin tamamını indirmekten vazgeçiyorum....zevk almayacağım birşeyi indirmek için neden o kadar vaktimi harcayım dimi...indirmek bi dert izlemesi de ayrı bir dert..hem de 3 sezon...
evet şu an bir karar verdim..bir vazgeçiş kararı...ve yüklerimden birisinden kurtuldum

neyseki biraz da olsa bugüne tutunma çabalarım da var...bugüne ait olan ve süren diziler arasında visitors ve flashforwardı takip ediyorum...üstelik zamanında takip etmeye başladığım için birikmiş olan indirme linkleriyle boğuşmuyorum...yeni bölüm yayınlandıkça indiriyorum bundan sonra eski dizileri indirmeyeceğim ve izlemeyeceğim....nasıl karar sizce ?

birşeyler izleyeceksem de son çıkanlardan izlemek daha iyi bir karar olacak..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla