Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 07:11 PM   #88 (permalink)
serkans674
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Thumbs up Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

işte böyle günlük 3 aydır çalışıyorum aynı işte çok rahatım, bu arada çok seviceğim birini buldum bende fırsatı kaçırmadım seviverdim hem seviyorum hem seviliyorum hatta işi ciddiyete döküyoruz ailesi ile tanışcaz
Telkinler konusuda dewam.üstüne birde yazılı görsel mesajları ekledim onlarıda üç aydır gazlıyorum kendime. ders konusunda baya işe yaradı.
eee tabi hayatımda hiçmi kötü şeyler yok ewet tabiki var iyi ve kötü ayrılmaz parçalar biri varsda diğeride oluyor zaten, sıkıntılar dertler azımsanmayacak kadar çok hatta normal birini rahatlıkla depresyona sokacak kadar sorunumda yığılı bi taraftan. onlarlada başedebiliyorum Allah insana kaldıramayacağı yük yüklemez demekki kapasitem var yüklüyor bende yükü taşımaya çalışıyorum.
Herşeye rağmen hayat güzel dönüp bir yıl önceki halime bakıyorum şimdiki halime bakıyorum dahada sewindirik oluyorum.
Forumdaki herkesin amacı daha mutlu daha güzel bir yaşam ne diyim benimki güzel gidiyor inşallah herkesin ki böyle olur.
Hadi bakayım günlük benden bu kadar üç ay sonra görüşürüz...

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla