shamanic'ciğim..
teşekkür ederim..biliyorsun ki sözlerinin benim için hep ayrı bir yeri var..hepsini daha iyi özümseyebilmek için yazdıklarını 6 -7 kere okudum..haklı olduğunu biliyorum. hele şimdi ve şuan meselelesi..
yılmayacağım.sizin gibi güzel insanların bu güzel açıları, negatif egomun bana gösterdiği tek açıdan kafamı çevirtip, aslolan şeye bakmamı sağlıyor..yani özüme..daha iyi olacağım biliyorum, çünkü ŞUAN da dahil olmak üzere bunun için çabalıyorum. kendimi aşmak için elimden geleni yapacağım, şuanda ve gelecekte de. diliyorum bunu daha "iyi hissederek" yapabilirim. biraz blue -depresif- bir yanım var. ilginç bir şey..çünkü çoğu zaman neşeli biriyim. bazı yanlış düşünme şekillerini söküp atmak ne kadar zormuş. yanlış olduğunu bildiğim halde otomatiğe takılmış olanları durdurup değiştirmekte bazen başarısız olabiliyorum. tüm bunları aşacağım, daha önce de söylediğim gibi bunlar bir kelebeğin kozasından çıkma sancıları olacak geriye dönüp baktığımda.
desteğin için çok teşekkür ederim.
sevgiyle
ezgi
"sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br />