Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 09:02 PM   #28 (permalink)
basak_cigdem
Teğmen

Tesekkür: 58
16 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
basak_cigdem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection

Kitapta sözü geçen varlıkları Eric Pearl görmüş onda böyle bir yeteneği kullanması için göründüklerini sanıyorum.Oysa biz Eric Pearl'ün sayesinde bu enerjinin varlığından haberdarız. Kendiside kitabında tamamını okuduysan hayalet diye bir şeyin görünmediğini onun kendi hayallerinizden kaynaklandığını söylüyor hatta espiride yapmış eğer varsalar dün öldüler diyor.Ben ayna karşısın da kitapta bahsedildiği gibi yaptım ve elim bir küreyi tutuyormuş konumuna geldi daha sonra ellerimi uzaklaştırdım yaklaştırdım kısaca enerjiyle oynadım tıpkı kitapta bahsedildiği gibi ellerimde kimi zaman karıncalanma kimi zaman sıcaklık hissetim ilk olarak eşimde denedim ilk günler midem bulandı yaparken(kişiye uygularken) ama kısa zamanda bulantı hissi geçti yapması çok kolay sadece konsantre ol , böyle kolay bir yöntemle faydalı olmak duygusu çok güzel tavsiye ederim.
basak_cigdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla