ne güzel yazmışsın nmsr. çok iyi motive ettin beni bu sabah. ama şu meslek davası biraz yanlış anlaşılmış. bir mesleğim var ama mesleğimi tam olarak yapabildiğimi düşünmüyorum çoğu zaman.ama bilgi sahibi olmadığımdan ya da şöyle diyelim: okulunu okumadığımdan diğer mesleklerde de başarılı olacağıma inanmıyorum haklı olarak. belki geçiçi bir sevda yazar olmak istedim dün.hatta akşam yatarken bir deneme de yaptım. hafıza tekniklerinde öyküleme tekniği diye birşey var. kelimeler veriyor birbirinden alakasız ve siz o kelimeleri bir öykü yazarak aklınızda tutuyorsunuz. ben de ondan yola çıkarak alakasız kelimeler yazdım önce ve hayalgücümü kullanarak bir öykü yazmaya çalıştım. sanırım bu egzersizi yapmaya devam edeceğim. yazarolmasam bile beyin egzersizi yapmış olurum. ve o huzurevine tekrar gitmeyi hayal ettim. hatta onlara da gönüllü danışmanlık hizmeti verdiğimi bile hayalimde canlandırdım. sorun şu ki neden olmasın demeyi unuttum. bu arada mayıs ayında yine okul böyle bir etkinlik düzenleyecek.o zaman gidip ellerini öpebilirim:)mantık bu değil mi? hayal et ve gerçekleştir. iyi ki varsın nmsr.bu arada günlüğü olan diğer arkadaşlara uğrayamadığım için özür dilerim. işyerinde çalıştığım için ve evdeki interneti kapattırdığımız için zamanım olmuyor ne okumaya ne cevap yazmaya. sadece iyiki varsınız diyorum ve öpüyorum