Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
insanın hiç aklına gelemyecek kadar küçük bir eşya veya eşyalar topluluğu da rahatsız ediyor olabilir arasıra odanda küçük değişikliklerle denemeler yapabilirsin eşyaların yerlerinin değişmesinin senin üzerinde etkiler yarattığını farketmen çok güzel olmuş renklerin de etkisi oluyor aynı zamanda...
sana birşey söyleyeceğim ve belki çok güleceksin bende matrixin 3 filmi de var elimde ama doğru dürüst oturup izlemedim..1. ye de şöyle bir bakmıştım ama karışık gelmişti sıkılıp kapatmıştım...o yüzden izledim de diyemem...ama indirdim ve duruyor |
Ben değişikliği seven bir yapıya sahibim, ama yatak konusunda böyle değil. Yatağım dışında bir yerde uyuduğumda mutsuz oluyorum, yorgun oluyorum. Nitekim kendimle ilgili şunu keşfettim. Eve taşındığımızda yatak ilk neredeyse (ki o genelde duvara yakın bir yer olmalı) orada ben rahat ediyorum. geçmişi düşündümde ilk yine duvar kenarındaydı arada odamı değiştirmiştik ve yine böyle problemim olmuş ve eski haline dönüncede rahat uyumuştum. Bunu şimdi çok daha iyi farkettim.
Evlenincede ona göre yatağı ayarlarım artık:)))
Matrix filmlerini izlemek nedense içimden gelmiyor, ama dün gittim bütün farklı marka kitapçılara baktım Ankarada yok Matrix'e hükmedin. Şehir dışında varmış oradan gelecek ve beni arayacaklar bu hafta. Çok merak ediyorum o kitabı bir an önce alıp okuyup uygulayacağım