Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2010, 02:49 PM   #50 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kitabı almayın bana kalırsa, boşuna masraf. Yazar hiçbir şeyi anlatamamış boşa zaman kaybı. Kitabı okumaktansa sitedeki bölümü okuyun, orada kitaptan kat kat fazla bilgi var. Bu arada çok uzun yazamıyorum ama geçen sayfadaki mesajın için sana bir ara destan yazmayı düşünüyorum günlük sahibi :)
Merhaba kırmızıya hoşgeldin.

İnternetten araştırdım kitabı sevende var sevmeyende. Uygulayan arkadaşların yazılarını takip edip denemeye çalışıyorum ama daha konunun 10. sayfasındayım ve maşallah bir 100 sayfadan çok şey yazılmış. Sanırım kitabı düzgün çevirememişler aslında onun ingilizcesini bulmak lazım ben birde ingilizce buluyum ikisini karşılatırırsam ve buradan da takip edersem bu iş olacak gibi. Ben öğrenirsem, artık herşeye uygularım. Tüm en ufak detayına kadarda onu nasıl uyguladığımı burada anlatırım herkese seve seve. Bu arada çözemedim ben kusura bakma hangi mesajım için destan yazmayı düşünüyorsun?
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla