Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Selamlar tarihlere bakılırsa çok uzun sayılmayacak bir sürede olsa ayrı kaldık diye düşünülebilir .. Bunu bir gelişimi yaşanma ve tadını çıkarma olarak ele alalım son 5 gündür suya dinletmesemde Ego , suçluluğun yanına çalma listeme depresyon mp3 nüde ekledim .. Nazar değmesin diyecek kadar iyi gitmekte .. Egomun güçlendiği ortaya çıkmış durumda kariyerimden gurur duyar duruma geldim 7 aydır geri dönüşler yaşadığım suçluluk duygularının ortadan kalktığını gördüm enerjim mükemmel derecede ve bir aşkım var gayet ciddi bir birliktelik hayatın gönderdiği herşeyi kabul ediyorum benim için en iyisini gönderiyor yaşam .. Mp3 lerin başarısı kendi adıma tatmin edici duruma gelmekte ego ve suçluluk mp3 lerinin faydası görüyorum diyebilirim .. Genel değişimleri böyle yüzeysel geçtiğim için affedin .. Geçerli sebeplerim var , Sevgiler .. Bu arada bu ada hazırlanan cd lerden sipariş vermek yada seminerlerden birine uygun olduğum bir zamanda katılacağım .. İhtiyacım olan cd yi seçmeliyim o yüzden biraz daha düşünüceğim , gelişiminizde başarılar , tüm yüreğinizle değişiminize inanmanız dileğiyle , mutlu ve aşkla kalın ..
__________________ Görelim mevlam neyler / neylerse güzel eyler (marifetname-Erzurumlu ibrahim hakkı hz.) |