Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2010, 12:17 AM   #264 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Melhaba günlükçüm,
Alka sılalalda kalmıssın.Kıyamam.

Biraz kendimi de unutmaya meyilliydim bir kaç gündür ondan oldu sanırım.Ama merak etme herşey yolunda.

Çevremde büssürü büssürü şey oluyor günlük.Ve ben bunları kendimin dışında saymıyorum.Hızlı değişimler oluyor sanki.

İki arkadaşımla beraber olan bir fotoğrafımı masaüstü yapmıştım.Biriyle bayadır konuşmuyorduk.Aklıma geliyordu.Birkaç gün önce faceden eklemiş beni.Dün gece de msnden yazdı bana.Hayatında değişiklikler olmuş anlattı.Biraz morali bozuktı konuştuk.İyi geldiğini söyledi.

Sonra yine çok sevdiğim bir arkadaşımla alakalı ilk etapta üzücü bulduğum bir haber aldım.Hemen onunla konuşmak istediğimi yazdım.Çünkü bu haberle onun hayatında sürekli tekrar etmekte olan bir kısır döngünün varlığını keşfettim.Tabi kendi çapımda.Konuşmak istediğim buydu.Kötü haberi hemen geçip ona aklımdakileri söyledim.Onun da aklına yattı zaten bu tarz konulara uzak değildir.Sonra o kötü olayı resmen fırsata çevirdik:) Ben ona aklımdakilleri anlatınca o da bana bir teklifte bulundu.Ve bu teklif benim önceden sana yazdığım hani çok istiyorum dediğim şeyle alakalı günlük:) Yani bu konu için ilk düğmeye basılmış oldu bir nevi:) Sonuçta ben de çok mutlu oldum arkadaşım da:)

Onunla konuşurken yine msnde bir arkadaşımın iletisini gördüm.Evleniyor iki hafta sonra.Ama ben nişanlandığını faceden öğrendim.Sonra msn iletisine yazıyordu bu konuyla alakalı haberleri.Ben de biraz gönül koymuştum yalan yok.Çünkü nerdeyse bir seneyi beraber geçirdik nerdeyse hergün dibdibeydik.Ordan burdan öğrenmek tuhaf olmuştu.Gerçi kızın işi başından aşkın o da var da.Bugün tam o iletiyi görünce "bak evleniyor ama msnden öğreniyorum" diye geçirdim içimden.Fazla geçmeden direk bana yazdı en son haberleri geçti hemen:) Ben de ona aklımdan geçenleri söyledim az kaldı darılıyordum dedim:) Balayı planlarından,evinden bahsetti.Onun adına çok mutlu oldum.Ben de enerji doldum bu güzel haberlerle.
İşte bu da böyle.Bugünlerde çok telepatiğim galiba.Blokajları az çok temizlediğim için mi böyle oldu?Ya da daha mı çok farkına varabiliyorum birşeylerin?

Sonra bir arkadaşım daha sevgilisinden ayrıldı.
Ablam birkaç ay sonra işe girdi sonunda.
Bir arkadaşımın da bir ilişkisi var artık.
Başka bir arkadaşım işe girdi yine.

Filan filan.Çok hızlı.

Ne güzel değil mi?Sürekli var olan yok olan şeyler.Bir devinim.Sabit gibi dursa da görmediğimiz şeyler hep hareket halinde.İşte bunu seviyorum.
Bahar da geldi.Ağaçlarımız çiçek açtı günlük herbiri ayrı şeker.Sanki hepsi başlıbaşına birer prenses oldu.Yakındır kirazın üst dalına oturmam:) Gerçi o da çok narin bir ağaç benim gibi.Sonra eriklerimiz de olacak yeşil yeşil.Çok büyümelerini bekleyemiyorum ama onların.Küçükken daha güzel oluyorlar çünkü.Hımmm.
En son şeftalilerimiz olur.Bu sene sanırım burda son senemiz.Kaç yıldan beri ilk defa doya doya küçük bahçemizin tadını çıkarıcam.Ama sonra yeni evimize taşınacağız inşallah.Onun da benim için ayrı bir çekim öyküsü var:)

Hayat çok güzel.Mımmm.
Benim hayallerim bir yerde şekilleniyorlar hissediyorum.Ve en sevdiğim mevsim geliyor.Nisan yağmurlarını özlemiştim.O damlaların altında yalın ayak koşmak,ağaçlara sarılmak istiyorum.Ve bağırarak mutluluk şarkıları söylemek...

Heran bütün,tam ve yeterli hissediyorum.KEndimi derinden onaylıyorum.Ve herbirşey için şükürler olsun.