Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2010, 12:40 AM   #266 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Teşekkür ederim canım benim.Evet kendimle bağlantılı olabileceklerini düşündüm.Hepsi ile birşekilde hemen görüştük uzakta olmalarına rağmen ben sadece destek vermem gerekiyor diye düşünerek yaklaştım olaylara.Tabi bu benim de iyileşen bir yönümü keşfetmemi sağladı.Olay ne olursa olsun hep olumlu taraflarını görüyorum ve hiç çekinmeden onları da bunlara yönlendiriyorum daha doğrusu sadece onlar üzerine konuşuyorum.Olumsuzluklardan özellikle bahsettiklerinde de yine olumlulara devam ediyorum etkilenmeden.Eskisi gibi hemen direksiyonu kırıp kendi yönümü çevirmiyorum.Bu bir nevi pratik gibi oluyor benim için.Eskiden bildiklerimi savunmak daha zor gelirdi.Gerçi kimseye birşey savunmak zorunda değilim ama mutsuzluğu konuşmak daha çok mutsuzluk getiriyor,bunu bildiğimden hep güzel şeylerde ısrarlı oluyorum onlar da hep mutlu oluyorlar zaten en sonunda.Ve bunu çok güzel bir şekilde ifade ediyorlar.
Mutlu olanlara ise çok içten bir şekilde sevindim.Yaradanın ihtiyaçları nasıl görüp,gerekli olay ve kişileri işe koştuğunu düşündüm..Ve şükrettim.
İşte böyle.Yine de birazcık daha üstlerinde düşüneyim bakalım.Diğer ortak nokta konusunda.Belki başka şeyler de çıkar altlarından:)

Ve hemen birşey keşfettim:)Tamam:)Bunu kişisel günlüğümde masaya yatırayım.
Öneriler için sağol canım benim:)