Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2010, 02:50 PM   #53 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Kırmızıcık günlüğüm merhaba yine yeni yeniden:))) Bugün biraz yorgun kalksamda yinede mutlu ve enerjik oldum sonrasında. Unutmadan da söyleyim 7:50 de kalktım yine çok çok daha erken saatlerde uyanmıştım ama o saatte kalktım. İşede 8:55de gitmeyi başardım. Saatler 9u göstersin istemiyorum. Bunu başardım bugün darısı diğer günlerin başına. Bu arada bugün 1. günüm ne anlamda dersen:))) diyetin birinci günüüü. Eğer tam uygularsam bu haftanın sonunda 3 kilo vermiş olucam ayrıca birazcıkda sıkılaşmış olucam. Sonraki haftalarda diyet yapmam sadece dikkat ederim abur cubur yemem yiyeceksemde her hafta 1 kereliğine izin veririm kendime:))) Bugünkü diyet programım şu:

Kahvaltı: 1 ince dilim kızarmış kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu yağsız peynir, taze sıkılmış meyve suyu, bir salatalık ve bir domates.
(ben ne yedim? meyve suyu yerine 2 kuru kayısı yedim açık çay içtim domates yemedim ve listedeki diğer ürünleri yedim:)))

Öğleden önce: listede 5 parça bitter çikolata, 1 elma, 2 diyet bisküvi, bir kahve fincanı kuruyemiş, 3 parça kırık kırak yada herhangi meyve yenilebiliyor ben bir elma ve 3 kırık kırak yedim:)))

öğle: seçeneklerden bugünlük bir kase çorba, bir kibrit kutusu yağsız peynir ve bir kızarmış ince dilim kepek ekmeği vardı, onu seçtim yedim.

Öğleden sonra: 1 elma ve 3 kırık kırak yiyeceğim
Akşam: ızgara tavuk ve bir porsiyon 1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata yanına ayran yada yoğurtta yenilebilinir

Akşamdan sonra ara öğünlerden birinin yarısı kadarcık çok acıkılırsa yenilebilinir:))

Bu arada bol su içiliyor yarım saat hergün yürünüyor ve yarım saatte 10 göbek eritme hareketi yapılıyor. İşte spor kısmını hangi saatte yapabileceğim bakalım görücez.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla