Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Kırmızıcık günlüğüm merhaba yine yeni yeniden:))) Bugün biraz yorgun kalksamda yinede mutlu ve enerjik oldum sonrasında. Unutmadan da söyleyim 7:50 de kalktım yine çok çok daha erken saatlerde uyanmıştım ama o saatte kalktım. İşede 8:55de gitmeyi başardım. Saatler 9u göstersin istemiyorum. Bunu başardım bugün darısı diğer günlerin başına. Bu arada bugün 1. günüm ne anlamda dersen:))) diyetin birinci günüüü. Eğer tam uygularsam bu haftanın sonunda 3 kilo vermiş olucam ayrıca birazcıkda sıkılaşmış olucam. Sonraki haftalarda diyet yapmam sadece dikkat ederim abur cubur yemem yiyeceksemde her hafta 1 kereliğine izin veririm kendime:))) Bugünkü diyet programım şu:
Kahvaltı: 1 ince dilim kızarmış kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu yağsız peynir, taze sıkılmış meyve suyu, bir salatalık ve bir domates.
(ben ne yedim? meyve suyu yerine 2 kuru kayısı yedim açık çay içtim domates yemedim ve listedeki diğer ürünleri yedim:)))
Öğleden önce: listede 5 parça bitter çikolata, 1 elma, 2 diyet bisküvi, bir kahve fincanı kuruyemiş, 3 parça kırık kırak yada herhangi meyve yenilebiliyor ben bir elma ve 3 kırık kırak yedim:)))
öğle: seçeneklerden bugünlük bir kase çorba, bir kibrit kutusu yağsız peynir ve bir kızarmış ince dilim kepek ekmeği vardı, onu seçtim yedim.
Öğleden sonra: 1 elma ve 3 kırık kırak yiyeceğim
Akşam: ızgara tavuk ve bir porsiyon 1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata yanına ayran yada yoğurtta yenilebilinir
Akşamdan sonra ara öğünlerden birinin yarısı kadarcık çok acıkılırsa yenilebilinir:))
Bu arada bol su içiliyor yarım saat hergün yürünüyor ve yarım saatte 10 göbek eritme hareketi yapılıyor. İşte spor kısmını hangi saatte yapabileceğim bakalım görücez. |