Ne güzel heves gelmiştir sana şimdi zayıflamak için. Oh oh iyi yapmışsın. Yeni ve güzel değişimler hayatında sana pozitif çekim yasasını daha çok getirir, çünkü mutlu olursun. Mutlu mutluluğu çeker.
Bende okadar çok alışveriş yapmışımki zamanında kartımın taksitleri aylık limiti zorluyor. Üstelik birde saçma sapan kıyafetler almışım. Giydiğime bakıyorum. Yine kot, tşört, uzun hırka ve hep aynı biriki bot. Habire bunları döndürüp giyiyorum sonrada yeni birşey alma ihtiyacım oluyor. Onları alıyorum ama 1 kere giyiyorum yada kilo aldığım için tipsiz duruyor niye almışımki diyorum. Aslında benim standart şeylerimi çoğaltmam gerek. Sen yazınca bende bir düşüneyim dedim. Biraz daha zaman geçsin adamakıllı liste yapıp çıkıcam. Hemen ilk gördüğümede saldırmayacağım
Hep kot var ve bu beni rahatsız ediyor. Şöyle ince baharlık spor ve şık pantolonlar görüyorum insanların üzerinde yahu durdurup bir nerden alıyorsunuz diye sorcam ayıp olcak:)))
Bende işte öyle açık renklerde pantolonlar alıp üstüne uyumlu tşört alıcam:))) Yeni bir spor ayakkabısıda altına. Boyum kısada olsa öyle daha güzel duruyor.Neyse telkinlerle boyumu uzatırım bende herkes öyle yapıyor:)))
Bende bu arada 2007de krem tençkot almıştım o zaman bankacı olduğum için sonbaharda ve ilkbaharda takım elbiselerimin üzerine giyiyordum çok şık duruyordu. Spor kıyafettede krem bir spor ayakkabısıyla da fena durmuyor
Ben hala onu giyiyorum ve çok memnunum üstelik bu senede moda renk o senin şansına
Güzel günlerde giy tatlım.