Alıntı:
karamuk05 Nickli Üyeden Alıntı
ya bi günlüğe başlayamadım ikidebir bi elektrik gitti bi nasıl yaptıysam yazdıklarımı kaybettim ama bu sefer kesin başlıyorum kendimi iyi hissdiyorum bugün sanki uzun zamandır yatalak bi hastaymışım da yeni yeni iyileşiyormuşum gibi ama artık ilacımı buldum daha hızlı iyileşicem yazmayı seviyorum gerçekten de helede böyle bisitede düşüncelerini paylaşmak güzel bişey uzun yazıcam ama okursanızda sevinirim benim hayatımda en güzel dönem olarak seçtiğim ortaokul yıllarımdır ndn çünkü okulumu sınıfımı arkadaşlarımı çok seviyordum bu pozitiflik derslerimede yansımıştı ve kendimi iyi ifade edebiliyordum sınıfta herkesin beni sevdiğini düşünüyordum ama liseye geçince işler değişti lisede o çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrılmıştım arkadaşım olacak mı endişesi vardı ama bi türlü okulu sevemedim dersleri her şeyi boşvermiştim benim için çok zor yıllardı güzelim saçlarımı kestirmiştim bide ergenlik dönemi olduğu için yüzümde sivilceler patlak vermişti kısaca çirkin bişeydim yüzü asık hiç çekilmez biri olmuştum her şeyi olumsuz düşünür depresyondan hiç çıkmazdım a slında beni o hale iten sebeplerde yok değildi lisede arkadaşlarım oldu ama onlar beni bambaşka tanıyorlardı ben o ortamda kendimi iyi ifade edememiştim ve bu bütün lise hayatım boyunca sürdü nasıl ki liseden mezun oldum görünüşüm de değişiklikler yapmaya başladım bu genelde harkeste böyle olur öss falan derken 3 yıl geçti tam ben üniversite okumayı o kadar istiyodum ki olmazsa asla mutlu olamam diye düşünüyordum ama ben hala kendimi eksik görmüyorum çünkü dershaneye gitmeden benim o sınavuı kazanmam imkansızı başarmaktı ama ben 3 senenin sonunda açıköğretim tercih ettim ve şimdi sosyoloji okuyorum inanın bu sitenin derslerime o kadar faydası varki çok güzel bi yazı diyemem ama şimdilik böyle başladım bu yazıyla en azından benim hayatım hakkında ufak da olsa bilginiz olmuştur hepinize tsk ediyorum ve sizi seviyorum |
Hoşgeldin aramıza, çok güzel ifade etmişsin kendini. Merak ettim telkinleri dinliyor musun? Ne kadar süredir dinliyorsun? Etkileri neler? Paylaşırsan sevinirim.
Görüşürüz.