Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2010, 03:42 PM   #54 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Heyyyyooooo güzel sitenin güzel insanları herkese merhaba. Saatler biraz geç oldu farkındayım bugün biraz geç yazıyorum ama napalım işler yoğundu. Abim burada olmayınca işler yoğun oluyor, ama ben artık içimde herşeyi zamanında yapmaya yetecek vaktim var deyip içimi rahatlatıp yoluma güvenle devam ediyorum. Hey Alllahım bugünler için şükürler olsun. Böyle güzel insanların varlığını biliyordum hissediyordum, şimdi onlarla tanışmak çok güzel. İnsanda ne stres kalıyor ne bişey. Neşeyle siteye girip tıkır tıkır yazıları döktürmek geliyor içimden:))))

Bugün saat 7:30 da kalktım. Başardım sonunda üstelik kendi yatağımda bile değildim. Abimlerde kaldım dün gece ve saat 7:30 olur olmaz zıpladım bir sorumluluk duygusu hakimdi üstümde. Sanki suçlama telkinleri baya bir işe yaradı şimdi onu çıkarıp sosyallik koydum:))) Sosyallik zamanıııııı. Ertelemeyide çıkardım çünkü ertelemeyi daha sonra erteledim:))) daha önce başka şeyler yapmam gerek. Sosyallik ve zarif sağlıklı bir incelik yani kilo vermeye başlıyorum. Rejim ve düzenli spora yine yeni yeniden başlıyorum. Olleyyyyyyyyy bu sosyallik hakkeden 5 saattir dinleyince insana daha bir enerji veriyor. Aslına bakarsanız aramızda kalsın ama ben başardım ya erken kalkmayı gaza geldim kendimle gurur duydum birazcıkda şımardım galiba:)))

Gördüğünüz gibi telkinleri dinleye dinleye insan ne hale geliyor. Güzel bir hale geldiğini düşünüyorum. Yarın rejime başlıyorummmm. Bugün netten Mehmet Öz'ün 1 haftada 3 kilo diyetine baktım o bana uygun göründü hazırlayabileceğim ve rahatça yapabileceğim bir diyet. Merak edenler baksın netten tavsiye ederim. Tabiki hergün en az yarım saat yürüyüş ve onun birde göbek eritme hareketleri var ben asıl onları yapıcam. Çünkü insan kaç kiloda olursa olsun belinin kalınlığı çok önemli. Ben zayıf biri gibi görünüyorum ama belim artık ölçmeye korkuyorum 70 i geçmiştir. Yürürken göbeğin sallandığını hissettiğim gibi giydiklerimde baya çirkin gösteriyor. Zayıflayıp sıkılaşana kadar alışverişi yasaklıyorum kendime. (hem para biriktirmem içinde iyi olur bu)

Bu arada su içmeyi ihmal etmiyorum en azında o birşey:) Göreceksiniz doğum günüme kalmaz fıstık gibi olurum. Tabi burada öenmli olan yazılanı uygulamak. Akşamları geç saatlerde dönüp spor yapmak zor olacağı için eve gider gitmez hemen spor yapıp dış alıp öyle yemeğe oturucam yada erken kalkıyorum ya artık:))) sabah sabah spor yapıcam. Burada gizli bir sitem hissettim kendimde. (İçimdeki bir kötü ses bana karşı çıktı sanki, tembel seniiiiiii hemende deyiverdin sabah sabah kim yapacak sporu. Ben buraya yazıyımda mahçup olmamak için sizlere yaparım:))) İyi taktik gibi göründü bu. İşe yarayacağını düşünüyorum.
Bu akşam ızgara balık yemekle başlıyorum. Ne kadar hareketsiz bir işim var beni bu hale getiren hem o hemde şu abur cuburlar tatlılar börekler çikolatalar ve öğünleri dolu dolu yemek:( Annem kızım senin ağzın hiç durmaz mı habire birşey yiyorsun diyor. kadın haklı. (iyi insan lafın üstüne arar) aradıda:)) Evet tam yazıcam şimdide aşkım aradı:)) Bugün içimden çekim yasasını kullanayımda bugün aşkımla buluşmayalım o kendiliğinden bugün işim var buluşmayalım desin demiştim. Unutmuşum. Şimdi aradı ve aynen öyle dedi. Yine başardımmmmmm Teşekkürler çekim yasası:)) Sporumu yapabileceğim demek oluyor bu. Akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmayı ve sonrasında banyo yapıp mışıl mışıl uyumayı daha çok seviyorum.

canım seni kutlarım insan kilo verince kendine bakma özen gösterme isteği daha da artıyor kesinlikle....kilo vermeden yeni şeyler almaman da yerinde bi karar...çünkü bu şartlar altında alınan giysiler sen zayıfladığında sana bol gelicekler...veya küçük beden alırsan da zayıfladığında belki içine gireceksin ancak düşündüğün gibi durmayabilir....ben de çok çok beğendiğim birşey olmadığı sürece kıyafet almıyorum...ama aksesuar ayakkabı çanta gibi bedenin kilosuyla ilgili olmayan parçalar alıyorum
evet sosyallik telkini dinleyince insanın sürekli birileriyle konuşası ve dışarı çıkıp gezesi geliyor değil mi ?

sporu da sabah yapmanı öneririm canım...çünkü duyduğuma göre insan metabolizması en yüksek noktada sabahları çalışırmış..akşama doğru metabolizma yavaşlarmış..o yüzden sabah sporu öneriliyor...spora alıştıktan sonra da sabahki yorgunluğun bütün güne yansımayacaktır..ilk birkaç gün böyle olabilir..sakın endişelenme
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla