Konu
:
merhaba..
Tekil Mesaj gösterimi
21-04-2007, 05:23 AM
#
3
(
permalink
)
kanatlim
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
merhaba..
Herkes kendince bir şeyler istemiş ama bide telif hakkı problemi var!!! Atakan abi şimdi kendine özel bi gruba rep yada metal tadında bir şeyler yaptırsa herkes beğenecek mi bunu? Hadi beğendiniz bi süre sonra sıkılıp yeni şarkılar isterseniz ne olacak? Oda olmadı atakan abi sen boş ver bu istekleri her defasında grup kiralayıp şarkı yaptırmak
buna ne para dayanır ne servet! Asıl önemli olan telkinler zaten değil mi? Hazır yeri gelmişken Atakan abi sana iki sorum olacak...
Sürekli bilinçaltı konusunda elime geçen her tür dokümanı inceliyorum, biliçaltı üzerine araştırıyorum hatta bu konu üzerine önerebileceğiniz kitaplar varsa, lütfen! Ama farklı kaynaklardan farklı yorumlar var mesela biz bu telkinleri üç hafta boyunca dinleyip sonuç almaya başladık ama okuduğum bir yazıda önemli olan sizin inanmanız değil bilinçaltının ikna olmasıdır diyordu ve bir başka yazıda ise tam tersini iddia ediyor!!! Gelde şimdi çık işin içinden! Bu ilk sorumdu bi diğeri ise Atakan abi sen bütün forumu her zaman dolaşıyor musun? Her yazılana cvp veriyorsun da? Eee o zaman zor olmuyor mu?
Bu arada seninle görüşmek için mail adresi istemiştim ama belirtmem gerekiyor galiba ben sürekli gece çalışıyorum güvenlik elemanı olarak yani msni aldım ama bu yüzden görüşemiyor olabiliriz.
Son bir şey daha Atakan abi bu icon'ların içinde en çok hoşuma giden bu!
bunu yakalayıp ısırırsam kızar mısın?
kanatlim
Açık Profil bilgileri
kanatlim nickli üyeye özel mesaj gönderin
kanatlim´nin Web Sitesini ziyaret edin
kanatlim - Daha fazla Mesajını bul