Cevap: RUHSAL ZEKADA ANLAM ANALİZLERİ hayvanlardan örnekler hep daha çarpıcıdır oyuzden öyle bir örnek verdim tabiki bizler insanlarız bizlerinde bir çok kelepçesi var. o yazıda seni rahatsız eden bir şeyler yok mu?? kader denilen şey bu kadar da tanrının çizdiği katı sınırlardan olsaydı ve ıstemedığı noktalarda oyunu bıtırıyor olsaydı( hikayeler genelde ölümle bitiyor) bizim nefsimizin ne önemi olurdu ki??? ukraynalı revü kızı diye belirtilirken çok merak ettiğim bir şey var hani bizim insana insan olduğu için verdiğimiz değer? işi ve ülkesi nasıl da damgalıyor orda hikayeyi. revü kızlarıda aşık olabilir, insanlar evliliklerini bitirebilir, başka biri olduğu için ya da artık tatmin edici bir birliktelik olmadığı için, ailesini mağdur durumda bırakan ınsanlarda olabilir. bizim yapıcagımız şey bu insanların yaşadıklarını kişiselleştirmemek. niye kocam beni terk etmiş gibi sinirleneyim ki. tam aksine bunlar uzerinde durmazsam düşünmezsem kafa patlatmazsam benım hayatımda terk edilişler vb.ler olmaz. bir hikaye uzerinden yazdım yazımı ama genel olarak ben bu durumu böyle görmüyorum göremiyorum |