Konu: karamuk05
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2010, 09:10 PM   #9 (permalink)
suyahapsettim
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: karamuk05

bugünün sonunda günlüğüme bişeyler yazmak istedim aslında güzel bi gün değildi yani kötüde değildi ama olsun benim kafam güzel olsun yeter kafam güzel derken yani ben herşeye güzel bakmaya başladım artık her şeyden önemlisi kendimi seviyorum artık yakında buraya çok güzel şeyler yazcağımıda biliyorum içim kıpır kıpır ya ndn olmasın ki havalar her ne kadar sıcak olmasada önümüzde bi bahar mevsimi var en sevdiğim mevsimdir bahar ilkbaharı ve sonbaharı seviyorum çünkü ben sonbaharda doğdum o yüzden biraz hüzünlü bi yapım var doğduğum mevsimin enerjisini taşıyorum şuan bunları yazıyorum ve içim müthiş bi enerjiyle doluyo ya ndn çünkü ben yazı yazmayı çok seviyorum ve uzun zamandır hiç böyle içimi dökmüyodum yazılara bu süper oldu bu siteye gittikçe bağlanmaya başladım kendimi seviyorum ailemi seviyorum benim için özel olan biri var onu seviyorum seviyorum çünkü ben sevmeden veya aşık olmadan duramam aşık olmayı seviyorum ama inşallah bu kişi son olacak ve ömrüm boyunca sürecek aşk konusuna daha fazla girmesem iyi olur yani o konuda yazacak çok şey var ama şu da bi gerçek bu sitede bulunan ve yazılarımı okuyan veya okumayan herkesi de seviyorum siz bana bişeyler öğretiyosunuz en çok bu yönünüzü seviyorum günlüğümdeki bugünlük son cümleyide yazmış bulunuyorum hoşçakalın