Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2010, 11:46 AM   #44 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kaybettim..çok mutsuzum...
ben telkinleri dinledikten sonra vazgeçtiğim ,bıraktığım ümitlerimi tekrar peşinden koşmaya başladım..dersanaye yazıldım.hayatımdaki olumsuzlukları temizlemeye başladım..olumsuzluk katan insanlarıda..daha az kişiyle görüşmeye başladım ..kendimi dinledim..ama eksik birşeyler var..
sabah işe gidiyorum ..eve gelip yemek yapıyorum sonra dersaneye gidiyorum.evimden git gide uzaklaştım..evdekilerdendee..ailem sorun olduğunun farkında ama onlara anlatacak birşeyim yok..herkesi herşeyi bırakıp gidesim var..ama kendimi de hiçbiryere ve hiçbirşeye ait hisstmiyorum..

canım insan zaman zaman böyle hislere kapılabiliyor..bu dönemlerden seni çekip çıkaracak en kolay şey "her dönemin geçici olduğunu" düşünmen olacaktır...bir günün bile tümü gece veya tümü gündüz değil...."her gecenin bir sabahı vardır" üzme tatlı canını..hepimiz yanındayız...sevgiyle kal

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla