Cevap: karamuk05 güzel şeyler yazarak başlamak istiyorum ya dün ilginç bi olay yaşadım ve çok mutlu oldum bu küçük bişeydi belki ama şaşırmıştım gerçekten yani bu imgelemeyi başarıyorum galiba ve bunun devamını diliyorum inşallah güzel şeyler olacak ben hep güzel ve iyi olanı seçiyorum .
the secret kitabını 1-2 sene önce okumuştum ve yazılanlarıda yaptım ama şimdi bakıyorumda pek inanarak yapmamışım.bu kez başarıcam bunu .biliyorumki her şey benim elimde ben evrene hep güzel şeyleri gönderiyorum ve oda bana en güzel şekilde dönüyo.hayatımda artık olumsuz düşünmek yok,depresyon yok,kendini aşağılamak yok,öfke,kin,intikam,kıskançlık ne kadar kötü duygu varsa hepsini atıyorum içimden.var olansa mutluluk,iyilik,güzellik,pozitiflik ve ne kadar güzel duygu varsa hepsi
hayattan bişey daha öğrendim yani yaşadığım şeylerden çıkardığım derslerden biride ben aşık olunca kendmi çok kaptırırımdım dünyayı unuturdum bunu tam tersine çevirdim şuan aşığım ama aklım yerinde çok şükür mantığımda işliyo.
ben en çok karşımdaki insanın beni yanlış anlamasından korkardım ve hep yanlış anlaşıldım bugüne kadar ama artık bunada izin vermiyorum HEP GÜZEL OLANI, İYİ OLANI SEÇİYORUM.HER ZAMAN POZİTİFİM,BENİ ÜZENLERİ AFFEDİYORUM VE BÖYLECE BENİ GEÇMİŞE BAĞLAYAN KÖTÜ ANILARIMDAN KURTULUYORUM. KENDİMİ,AİLEMİ,S'İ VE SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUM, İYİKİ VARSINIZ,SİZİN İÇİN HEP İYİLİK VE GÜZELLİK DİLİYORUM
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |