Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2008, 12:47 AM   #149 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı

slm günlügüm 16 haziran 2008 00:00 prensip :D gece 12

hala hastayım ama dünden iyiyim :( nasıl hasta oldum bilmiyorum :P dün tüm gün araba pazarında idim yagmur yagdı yagmuru yedim oldugu gibi aksam ust golbasına geçdik fena ruzgar vardı o ara birden atesim yükseldi basım dönmeye basladı kendimi hastanede buldum :P hayal ablam shamanic ablam kısmen kardesim cankam tsk ederim iyleşcem inş

bu gun iyi gibi idim ama gibi idim iyidim yani ama degilim takii rüyam için yapılan yorumu okuyana dek :( bi ruya gordum once basit demişdim ama sonra dogan arkadasımız bi yorum yapmıs ardına 1 kac yorum daha baslamıs ve o ruya sayesinde su an moral 0 hatta sıfırdan dan sıfır - lerde :(

kafamda 2 tane ampül yanıyo :(
1- ya o kaza sadece bi rüya degilde gerçek olsa ! ? acabaaa arkamdan ailem dısında kim aglar ?
2- ya gerçekden ölürsem :((

doganda demişya hızlı ysa cabuk öl cesedin yaqısıklı kalsın die
evet hayatı doya doya cok hızlı yasadım hemde görmedim sey kalmadı hemen hemen hayatı dolu dou ve hızlı ysadım
ve ölürsem cesedim yakısıklı kalıcak ama ben neden öleyim :(( ölmek istemiyorum henuz daha cok gencım haa 1 2 sene eveline dönerseniz ölüm beni çagırıyordu ölmeyi denedim fakat olmadı ysama itildim tekrar ama yasanmadı daha bı kac ay evel ölmeyi dusunuyodum ama artık yasamak istiyorum ama ya o ruya gibi ölürsem ne olacak
?
arkamdan ne bırakdım bilmiyorum arkamdan aglayan olurmu ? zehraaa acaba aglarmı ben harbiden ölsem ?
offf offf off

iyiki varsınız hayatımdegisdi ailesi iyiki varsın cankam ama ben ölmek istemiyorum :/
BİGCİİİİİİİİ

napıyon ablam sen, cankin biyandan..biz biyandan seni toparlamaya çalışıyoruz..sen olmadık şeylerden moralani bozuyorsun..aaaa kızarım bak...yapma çocuğum..
rüyanı okumadım..ama benden size abla tavsiyesi..rüyalarınızı kimseye anlatmayın..rüya gördüğünüz sabah kalkın çeşmeyi incecik açın hatta mümkünse damlasın( suyumuz kıymetli ziyan olmasın diye) rüyanızı akan suya anlatın, sonrada hayırlı bir rüya gördüm, daha hayırlıdır inşallah deyin..

gelelim mesajında anlattığın kadarıyla rüyana...anladığım kadarıyla..bir arabayla kaza yaptığını görmüşsün...iyide öleceğini neredn çıkardın..ben bazı konularada hatırı sayılır bir bilgiye sahip olmama rağmen, yorum yapmam..başta rüya tabirleri, astral seyahat, 3. göz aktivasyonu, ve diğer spiritüel algılar..çünkü benim yazdığım mesajın karşılığında sana yapılmış yorum gibi bir dangalaklık olursa, saygısızlığa dayanamam diye..ama şimdi ilk ve son kez bir istisna yapıyorum..sana rüyanı okuyup yorumluycam, ama daha okumadan şunu söyliyeyim, rüyanın ölünle bir alakası yok..hele biraz müsade et rüyanı okuyım..