Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2008, 12:53 AM   #150 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Alıntı:
dün gece kabusmu desem ruyamı desem acayip bi şey gördüm ya biri yardım etsin bana
ne ise ruyaya geciyim cantanem kankam bitanemle gene sabahladık 4 mu neydi yatdıgımızda ac bucuk uyudum saten o arada bunu gordum

sımdı ruyamda guyaa benim dunya kadar arkadasım felan varmısdır felanda filanda awelin biri atlıyo ortaya diyoki serkan öldüü wallaha olgun ama genc gosteren bi abla boyle bem beyaz esmer guzeli bi abla kahve içiyo o ara tabi abla diyom :D ama ben misal biride olabilir senki cok yakın arkadasımmıs o
hadi bee inanmıyorum diyo kahveyi yere dusuroy sonra bi kız aynı onun gibi krize giriyo birden
nasıl olur ya serkan nerde felan filan
ailesini tanıyan varmı soralım felan
sanki boyle bi cafemi desem bi ortammı desem bende o ortamın bi uyesiymişim millet ben öldüm diye hey heyleniyo
ordan bi bayan arkadas zıplıyp yaa durun bi ne heyheyleniyonuz ya bizide telas etdiniz bi ailesini felan arayak bi arasdırak sorak lan aptal nerden duydun öldügünü kim söyledi felan diyon o haberi getirene
elinde kahve fincanı var bi kadının ama onu cozemedim :S her lafa atlıyo kendini yırtıyooo resmen parcalıyo hani sevgilim olsa o kadar dövünür ama elinden kahve fincanını bırakmıyo zuhaHahAha :d ne bicim ruya ya film olur walla ne ise
soruyolar nerden duydun diye yaaa televizyonda serkanın arabasına benzeyen bi arabayı saranpolden yuvarlanmıs halde gordum hız sınırlarını aşmıs kaza yapmıs kaza yapan sahis serkanın tanımıa uyuyo oldugu yerde ölmüş diyo ya sende amma yaptın ailesini tanıyan varmı felan derken arıyolar soruyolar bizim ev nosunu buluyolar telefonu annem acıyo aglıyo oda teyze serkan nerde diyo biri
serkan 4 gündür yok evde zehra meselesi gene kafasına dank etti ben kafamı dagıtmam lazm dedi arabasının anahtarını aldı gece 1 de evden fırladı 4 gündür yok diyo :s
o ara televizyon ara haberleri veriyto herkez televizyona bakıyo ölen cesetin en az 4 günlük oldugu soyleniyo işte guya ben saranpole yuvarlanmısım otobanda 4 gün kimse gormemiş 4 gün sonra işte bulmuslar :PppppPp

ama sanki ben yasıyo gibi bi şeyim sonra sonunu fazla hatırlamıyom ama biri beni seviyomuymus neymişşş ben onu seviyodum acılamadım felan filan der gibi bi şeyler oluyodu o ara lannn esek sıpasııııııı saat 8 oldu yürü git dukkanının acc daha yatıyonnnn diye bi ses duydum hahahaha az daha uyuyum dedim annemin terligi kafamda patladı :D gerisi bu işte ne demek bu simdi ölüyom ya ben :p

rüyam bu idi ve etkiledi acıkcası ruyam ve yorumlar :( hayal abla öyle diyon ama soyle bi düşünüyom ya ailem dısında kim aglarya ? hadi ölümü geçdim :(
redflowers tsk ederim en hassas ve zayıf anımda nerden cıkdı harbiden bu qonu ya :(