Ayyyyy Allah'ımm.Ben şimdi ne diyeyim ne yazayım bilemedim ki..Bilemiyorum.Gözlerim doldu okurken bitanem..
Ne güzel şeyler yazmışsın.
Ben bu yazdıklarının tümü olabilirim belki bunu bilmiyorum ama senin tüm bunları görebilecek kadar güzel bakan (ve çok güzel olan
) gözlere,kocaman sevgi dolu bir yüreğe sahip olduğunu çok çok iyi biliyorum.
Asıl o zor dönemlerimde kendime bile tahammül edemediğim zamanlarda hep rehberim oldun canım.Hakkını nasıl öderim bilmem.Buralara gelmemde senin katkın o kadar büyük ki..Ben sana ne yapsam ne söylesem az..
Hayatın "bir akış" olduğunu öğrenmek belki de alabileceğim en büyük derslerdendi.Nefes almaya başladım sayende.Daha ne diyeyim?ÜStelik verdiğin dersler sadece lafla kalmıyor,birebir hayatından örneklerle öğreniyorum:)
Hayata karşı net bir duruş sergileyebilen kadın.Redflowers.
Valla benim için hep bir ilaç gibi oldun..
Şimdi artık daha ziyade mutluluklarımızı paylaşıyoruz galiba:)Allah daha da artırsın bu güzel duygularımızı canım.
İnsanın şu hayatta yaşayabileceği en güzel varlıklardan,dostlardan birisi olan arkadaşım benim..İyi ki varsın.İyi ki tanıştık.
Seni çok seviyorum bilmem söylememe gerek var mı ama..Heranında yanında olabilmem dileğiyle,her anımda yanımda olabilmen dileğiyle, kalben.
Koccuman öpüyorum:)