Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2010, 08:40 PM   #556 (permalink)
vitamin61
Üsteğmen

vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road
Standart Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Alıntı:
Heyecanlıyım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle Merhaba kardeşim

Hocam çekim yasasını kendi hayatına Allah'a şükretmek olarak yorumlamışsın. Mesela islamda hüsnü zan etmek , süni zan etmek diye kavramlar var. Bir hocamız bize bir arkadaşınızı barda elinde içki şişesiyle dahi görseniz onun içki içtiğine kanaat getirmemiz gerekir , belki ona bi arkadaşı tutması için vermiştir diye düşünmek islamda dogru olandır. Ve başka bir insan hakkında dinimiz bunu uygun görüyorsa tabikide kendi adına düşüncelerinde de bunu gözetmeni ister. Benim çoğu insanda hissettiğim çekim yasası vs derken özümüzdeki şeyleri uyandırıyor ve bizi esas etkileyen bu oluyo..

Mesela çekim yasasında yap serbest bırak işte , olmayacagını düşünme tarzı şeyler yok mu ? işte evrenden iste ve benzeri şeyler var. Bir hadisi şerifte şöyle der Allah'a karşılık vereceğine kesin inanarak dua edin. Şunu dabilin ki , Allah kendisinden gafil ve başka meşgul bir kalbin duasını kabul etmez. Hocam çekim yasasını iyi algılamak lazım yav =)

Herkes bu yasayı istediği gibi yorumlamakta ve istediği kısmını kullanmakta özgür değil mi canım kardeşim ben böyle yorumladım ama senin dediğin özümüzde uyandırdıkları ve inanarak yapılan duaların kabul olacağına da katılıyorum. Sevgilerle...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla