Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2010, 09:35 PM   #560 (permalink)
fatamorgana
Teğmen

Tesekkür: 1,259
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatamorgana is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Piyasada "düşün ve istediğini elde et "tarzında pek çok kitap, yazı ve açıklama var.Fakat çekim yasası bunlardan farklı. Muhammed Bey'in yazısında belirttiği gibi bedavadan, emek harcamadan birşeyler elde etmiyorsun. Özellikle maddi konularda direkt isteğe ulaşma değil de vesilelerle karşılaşıyorsun.
1. Karamsar olunca çevresindeki fırsatları görmüyor insan.Hiçbir girişimde bulunmuyorsun. Ama çekim yasasıyla her geçen gün daha pozitif oluyorsun.Girişkenliğin artıyor. Çevrendeki fırsatları görüyorsun. Buna farkındalık diyebiliriz.
2. Ben çekim yasasıyla durduk yerde eline milyarlar gelen insan görmedim, duymadım zaten.
Örneğin birisinin bir ev hayali vardır. O kişiye bedavadan, lotodan para çıkmıyor. Mesela acilen evini satması gereken birisiyle karşılaşıyor. Yarı fiyatına alıyor. Başka bir örnek küs olduğun biriyle barışmak istiyorsun. Durup dururken o kişi beni affet barışalım diye sana gelmiyor. Sen zaten o kişyle ilgili kızgınlığını atmış oluyorsun, o kişiyle igili günlerce iyi şeyler düşünüyorsun.Kalbin temiz duygularla doluyor.Örnekleri çoğaltabiliriz.
Burada yapılan; dediğiniz gibi farkındalığın artması ve TEVEKKÜL inancı. Bir isteğe ulaşmak için gereken herşeyi yapıp, Allah'tan tamama ermesini istemek..
fatamorgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla