Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim... Teşekür ederim benim hayatımın tersini yaşamışsın :))) Ben de başarılarla dolu ilkokul, ortaokul, lise, yarışmalar dan sonra kötü bir üniversite dönemi atlattım. İnsanların nasıl değiştiğini gördüm. Onların daha iyi yerlere gelmeleri amacıyla çalışmak yerine kendime daha çok zaman ayırsam daha iyiymiş diye düşündüm( bu nokta olgunluğumu bırakıp mutsuz çoğunluğun istediği güç savaşlarına zoraki girişim ve dolayısıyla daha fazla mutsuzluk elde etmem, yine de bu dönemde de çok şey öğrendiğimi şimdi anlıyorum) ,çok karanlık bir 4 yılın ardından bu siteyi buldum(aradaki mutluluk adalarını saymazsak ). Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş diye bir laf var bu siteyi tam da öyle bir zamanda buldum :))) Başkalarının başarısızlığını kendi başarılarıymış gibi gören insanların arasındayken burada harika insanlarla tanıştım. Hala öğreniyorum ,önce kendimi sonra diğerlerini affediyorum, her gün daha başarılı oluyorum,olgunlaşıyorum,özüme dönüyorum, çevremdeki insanların da gün geçtikçe daha da olgunlaştığını görebiliyorum. Affediyorum , seviyorum ve böylece kötü niyetlerin nasıl dağıldığını görüyorum.
Sevgiye kalın |