Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2010, 01:34 PM   #354 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Test sistemi gerçekten kolay en azından bildiklerinden çağrışım yapabilirsin.
Ne bölüm okuyorsun ? Sonuçta 6 dersin kalmış verirsin..Kiloyu takma azminle kilo verirsin ..Seni kutluyorum kendi cesaretini ön plana çıkarmışsın..Babanın düşünceni bırakıp kendi düşüncene önem veriyorsun.Bu cesaretliğini ve kendine güvenin gösterir.İnanıyorum herşeyi oturturabilirsin..Sende bu azim varken hiç birşey engel olamaz...
sağol canım...kamu yönetimi okuyorum...sayısal ve sözel karışık eşit ağırlıklı bir bölüm..vede sevmiyorum...babam devlet memuruydu dolayısıyla böyle şeylere çok meraklıydı o bölüme yazılmam konusunda ısrar etmişti zorla okuyorum ben de...kendi istediğim bölüm için tekrar öss ye girmek istediğimi söyleyince kabul etmemişti sene kaybı olur diye..oysa şimdi daha çok seen kaybım oldu

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla