Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2010, 03:06 PM   #92 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Teşekkür ederim sağlık dileklerinize. Sanırım sizin de pozitif enerjinizle 3 günde ayağa kalktım. Normalde 1 hafta sürerdi bu durumum yediğim balların ve küçük acı biberlerin de etkisi olmuştur muhakkak :) mikroplara elveda

İyileştikçe güzel enerjim de geri dönmeye başladı yavaş yavaş şükür. Nedense telkinleri dinlemekten sıkılmaya başladım artık. Acaba bırakma zamanım mı geldi? Ya da bilinçaltımın büyük çoğunluğu temizlendi de o mu canımı sıkıyor? Bırakamıyorum tekrar başa döneceğim diye. Bi müddet yine devam edeyim bari gittiği yere kadar.

Bugün rüyamda imgelediğimi gördüm. Hemde çok net. Hatta imgelediğim şeyin rengini bile değiştirebildim. Lusid mi acaba? Olabilir...
;ama şunun farkına vardım. Rüyamda bile zorlayınca değiştiremedim tekrar rengini. Rüyamda bile zorluyorum... Serbest bırakmaya çalışıyorum yavaş yavaş büyük şeyleri , belki de bu huzursuz ediyor beni. Ne de olsa alışkanlık...
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla