Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2010, 03:16 PM   #93 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Geçmiş olsun yeshappy:)
Bence telkinleri bırakma tabi yine sana kalmış birşey ama.Sonuçta yıllarca olumsuz düşünce yerleşti bilinçaltımıza.Ne kadar zamandır dinliyorsun bilmiyorum ama mesela 20 yıldır olumsuz düşünceyle dolduysan birkaç senede bunları yok etmek mümkün olmayabilir.Tabi belki bilinçaltın çok çabuk temizlenmiş de olabilir bu herkese göre değişen bir durum.
Eskiden verdiğin olumsuz tepkiler,olumluya dönüştüyse artık bırakılabilir belki.
Bıraksan bile sürekli kendine olumlu telkin yapmaya dikkat et.Mesela ben de sürekli aynı şeyi dinleyemiyorum ama dinlemediğim zamanlarda sürekli kendimi olumlu düşüncelerle beslemeyi oldukça öğrendim.Çünkü biz olumlu telkinde bulunmazsak birşekilde bilinçaltı boşluğu doldurmak için çevrede,ailede,tvde bol bol bulunan olumsuz telkinlere yönelecektir mecburen.
Sevgiler :)