Konu
:
YESHAPPY'nin güncesi
Tekil Mesaj gösterimi
23-03-2010, 03:30 PM
#
94
(
permalink
)
imported_Angel
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi
Alıntı:
YESHAPPY
Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim sağlık dileklerinize. Sanırım sizin de pozitif enerjinizle 3 günde ayağa kalktım. Normalde 1 hafta sürerdi bu durumum
yediğim balların ve küçük acı biberlerin de etkisi olmuştur muhakkak :) mikroplara elveda
İyileştikçe güzel enerjim de geri dönmeye başladı yavaş yavaş şükür. Nedense telkinleri dinlemekten sıkılmaya başladım artık. Acaba bırakma zamanım mı geldi? Ya da bilinçaltımın büyük çoğunluğu temizlendi de o mu canımı sıkıyor? Bırakamıyorum tekrar başa döneceğim diye. Bi müddet yine devam edeyim bari gittiği yere kadar.
Bugün rüyamda imgelediğimi gördüm. Hemde çok net. Hatta imgelediğim şeyin rengini bile değiştirebildim. Lusid mi acaba? Olabilir...
;ama şunun farkına vardım. Rüyamda bile zorlayınca değiştiremedim tekrar rengini. Rüyamda bile zorluyorum...
Serbest bırakmaya çalışıyorum yavaş yavaş büyük şeyleri , belki de bu huzursuz ediyor beni. Ne de olsa alışkanlık...
telkinleri bir süre daha dinlemen daha iyi olur...sağlamlaştırmış olursun...ama telkinleri bırakınca da olumlama veya meditasyon ve benzeri tür çalışmaları da bırakmaman hatta eskisinden daha çok ağırlık vermen gerekebilir...iyi ki varsın
imported_Angel nickli üyeye özel mesaj gönderin
imported_Angel - Daha fazla Mesajını bul