Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş olsun ben de buralar sessizleşti diyodum tam :) |
Bana da uzun geldi bu ara
Teşekkürler megavolt ;)
Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
Telkinleri ne zamndan beri dinliyorsun ?..Belkide sürekli aynı telkin müziğini dinlediğin için sıkıcı gelebilir...Bazen bende aynı müzikten sıkılabiliyorum .. |
aslında 2008den beri ara ara dinliyorum;ama sanırım tam anlamıyla ara vermeden dinlemeye başlayışım 3 ayı buldu. Doğa seslerini dinliyorum en düşük
seviyede, farkında olmuyorum bile başka bir işle meşgul olunca. Değişken bi durumdur belki de
Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
telkinleri bir süre daha dinlemen daha iyi olur...sağlamlaştırmış olursun...ama telkinleri bırakınca da olumlama veya meditasyon ve benzeri tür çalışmaları da bırakmaman hatta eskisinden daha çok ağırlık vermen gerekebilir...iyi ki varsın |
Çok katılıyorum sana. Kesinlikle telkinden sonra (hatta şimdi) olumlamalar şart bencede. Teşekkürler. Şimdilik dinlemeye devam...
Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun yeshappy:)
Bence telkinleri bırakma tabi yine sana kalmış birşey ama.Sonuçta yıllarca olumsuz düşünce yerleşti bilinçaltımıza.Ne kadar zamandır dinliyorsun bilmiyorum ama mesela 20 yıldır olumsuz düşünceyle dolduysan birkaç senede bunları yok etmek mümkün olmayabilir.Tabi belki bilinçaltın çok çabuk temizlenmiş de olabilir bu herkese göre değişen bir durum.
Eskiden verdiğin olumsuz tepkiler,olumluya dönüştüyse artık bırakılabilir belki.
Bıraksan bile sürekli kendine olumlu telkin yapmaya dikkat et.Mesela ben de sürekli aynı şeyi dinleyemiyorum ama dinlemediğim zamanlarda sürekli kendimi olumlu düşüncelerle beslemeyi oldukça öğrendim.Çünkü biz olumlu telkinde bulunmazsak birşekilde bilinçaltı boşluğu doldurmak için çevrede,ailede,tvde bol bol bulunan olumsuz telkinlere yönelecektir mecburen.
Sevgiler :) |
Haklısın phantomm. O boşluktan yararlanmaya çalışan öyle çok şey oluyor ki. Mesela aldığım hediyede bile bir kusur bulan bir yakınım var. Hediye işte bırak sana göre o özelliği olumsuz bana göre değil
. Gerçi o da sonuçta bilinçaltı bunlarla dolu olduğu için böyle söylüyor. Seviyorum onu yine de. İşte bunları bilinçaltımdan kaçırmam lazım :) Teşekkürler.