Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
Seni rahatlatayım biraz ![y789](images/smilies/qqb006.gif) o sınava bende gireceğim ve tek dersten geçsem yeterli; ama hala kitabın kapağını açmış değilim :) huzursuz muyum peki? Hayır ![halay52](images/smilies/wavetowel1.gif) Neden değilim? Bilmiyorum :):) Önemsemiyorum belki de senin kadar. En azından bu konuda benden çok çok çok daha fazla sorumluluk sahibisin ;)
Sınava gidip eğlence amaçlı soruları çözeceğimi hayal ediyorm nedense. Hayır çalışmadım da neye güveniyosam artık ![y789](images/smilies/qqb006.gif)
Hemen eline kitap al istersen çözmesen de gözünün önünde olsun belki bi iki soruya bakarsın sonra da başlarsın çalışmaya ;) |
canım aslında ben de senin gibiyim...ama maalesef bunu baskı unsuru yapan şey babam...yani o bu meseleye taktığı için ben de ister istemez takmak zorunda kalıyorum...umursamadığım bir konuyu takıyor olmak da umursadığın şeyi takmaktan daha beter..çünkü senin için önemsiz...kaç dersten gireceksin sen ?
![y789](images/smilies/qqb006.gif)
belki etkisi olur diye sabahtan beri sınav telkini ve kendine güven telkini dinliyorum...bakarsın kitap okuma isteği getirir