Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2010, 01:23 AM   #22 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: Dün Gördüğüm Bir Lucid Rüya

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hatırlar herhalde. Hatırlamaz mı yoksa? Hatırlamayınca oldum mu diye merak da etmeyiz. Bi önemi kalmaz herhalde. Karıştım sayende Bence hatırlayabilir :) Söylediğinde rüyanda gerçek old mu peki çok merak ediyorum.
Ben rüyamda renkleri çok net gördüm;ama imgelemeyi yapamam bu kadar net. Hatta rüyamda şaşırdım bile diyebilirim bu kadar net gördüğüme. İnşallah imgeleme gelişiyordur dediğin gibi. Bi daha olur inşallah mutlulukla
Rüyalarımızı genelde hatırlamayız ya o yüzden acaba hep yapabiliyorum belki ama hatırlamıyorum diye düşündüm de:)
Yok sadece oluyor oluyor dediğimi hatırlıyorum.Çünkü lusid olduğumda birşeyi değiştirirsem,ya da en azından düşüncesini bilinçaltıma koyabilirsem var olan durumları değiştirebilirim diye kalmış aklımda.Lusid olduğumu anlar anlamaz hemen isteğime odaklanmışım ne kadar istiyodum düşün:P Hatırlayınca güldüm kendime:)
Aynen ben de o an çok net görmüştüm.
Aaa bak şimdi onun sonrasında gördüğüm bir rüya geldi aklıma ne gördüğümü hatırlamıyorum ama rüyamda rüya görüyorum ve rüyamdaki rüyamda uyandığımı rüyada olduğumu hatırladığımı görüyorum:)Böyle bişeydi.Kafaya çok taktığım için kendisini yapamıyor rüyasını görüyorum galiba.
Bİlmiyorum inşallah geliştiriyordur yapabilenlere faydası olur hiç değilse:)
Hoşçakalınn:)