Cevap: sosyal fobi ye elveda. dalga geçme potansiyeli olan insanların kolay malzemesi olabiliyorum.sürekli bi kaç senedir gittiğim kuaförde çalışan kızlarla muhabbetim iyiydi ilk günlerde-ki biri dışında digerleriyle hala iyi-yumuşak olduğumu görüp bunu kullanmaya çalışıtı biri.imalı dalga geçmeye başladı,hatta diğer kızların zoruna gitti nerdeyse bişe olmamış gibi davrandım ama,sonra dank etti,baya ayıp etti bana ki tavrı öyle dvm da ediyo,bende görmezden gelmeye başladım onu,girerken dierlerine slm verirken,eğer o bana hg derse hb diyerek sadeec cvb verdim.işe de yaradı. fazla yanıma gelemedi.zaten onun müşterisi deil diğer kızın müşterisiydim.ama 2-3 gün önce gittiğimde yine her zamanki kızın yanına gittim,benle uğraşan kızda 3. kızla bişeler konuşuyo sesli ama ben anlamıyorum fazla,sosnra kalkıyorum der gibisinden yapıp kalkıp yanıma geldi,o kadar ağır olmasa da hafiften dalga geçer gibi bişeler söyledi bende sorularını ciddi cvbladım gitti.anladım ki sorularına da cvb vermemeliyim.kafa sallıyım sadece hiç muhattap olmıyım.
şimdi bunu bu kadar niye uzun uzun anlattın derseniz,benim takık olduğum bi konu ve yine her zaman ki gibi kimseye anlatamadığım bi konu,o yüzden burdan anlatıp içimi dökmek istedim,
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. |