Konu: karamuk05
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2010, 10:27 AM   #13 (permalink)
suyahapsettim
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: karamuk05

bugünlerde gündemimde aşk var ya napım işte insan sevince öle oluyo bugün ondan bahsetcem.ben birini seviyorum ve bunu ona söylemeye de cesaretim var ama ben ilk o söylesin istiyorum ilk o açılsın bana ya okadar gözünün içine baktım hiç anlamıyomu ondan hoşlandığımı yada bilmiyorum onun kafasında başka şeyler var ben sevilmicek biri değilim ama sevdiğim insanlara karşı duygularımı hiç belli edemiyorum
şuan pozitifliği çağırıyorum pozitifim güzel olan her şeyi kendime çekiyorum aşk beni seviyo hayat bana istediklerimi veriyo BEN HEP İYİ OLANI HAYIRLI OLANI TERCİH EDİYORUM GÜZEL GÜNLER KAPIMDA VE BEN O KAPIYI SONUNA KADAR AÇIYORUM ÇOK MUTLUYUM AİLEMİ KENDİMİ SLM İ VE SİZİ SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ