Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2010, 01:53 PM   #292 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Bu sabah yine annem ve babam benim için mini bir sürpriz yapmışlar:)
Çok teşekkür ettim aldım kabul ettim:)

Bugün hava çookk güzel.Kaç gündür dışarı çıkmak istiyorum ama bi türlü nasip olmuyordu artık bugünü kaçırmayayım.

Ya bu arada sanırım ben iki noktayı yapıyorum.Kitabı almıştım ama bir geçiş dönemine denk geldiği için yarıda kalmıştı.Ben de sonra öğrenir uygularım demiştim kalmıştı.
Geçenlerde burdan bir arkadaşla konuştuk bana basitçe anlatmıştı ama ben tam mantığını kavrayamadığım için yapamadım yine.Artık yapabilme vakti geldi diyordum içimden de bi yandan.
Sonra yine ummadığım bir yerde,nette birşeyler okurken karşıma çıktı olayın mantığını anlayabileceğim şekilde açıklanmıştı.Okudum denemeye başladım.Ve sanırım yapabiliyorumm:P
Şimdilik ufak şeyler üzerinde deniyorum.Dün bulaşıkları makinesi üzerinde denedim ve oldu:)Sonra gece yatarken ne yapsam ne yapsam diye düşünüyordum aklıma facebook geldi.Yarın tanıdığım biri beni eklemiş olsun diye iki nokta yaptım ve serbest bıraktım.Şimdi bi baktım hakikaten biri eklemiş.Tanıdığım biri ama listeme eklemek istemediğim biri:)O kısmı düşünmemişim.
Birkaç şey daha denedim onlar da oldu.Yapa yapa geliştircez artık böyle ehemmiyetsiz şeyler üzerinde deneyerek.
Güzel birşeymiş hakikaten, buysa eğer sevdim.