24-03-2010, 11:46 PM
|
#85 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük hey hey!! canım günlüğüm .. evet giremiyorum bayadır şu bilgisayar zımbırtısı tamir olmadı gitti.. sabrediyorum bekliyorum.. geçen günlerde Çanakkaledeydim 18 mart haftası nedeniyle.. harika duygular yaşadım.. milyoların bir araya gelip aynı hedefe yürümelerinin izlerine bakabildik sadece, hayretle izledim. şimdi olsa dedim böyle bi bilinç yaratabilirmiydik biz?.. kendimi sorguladım sonra, değerini biliyormuyum ben yaşadığım ülkenin.. ne kadar biliyorum?? ne biliyorum?.. ne için dikilmiş bu kadar anıt? sadece toprakmıydı şavaşı verilen?.. herşeyi sorguladım bildiğim herşeyi ama herşeyi.. şunu hissettim sonra tepeden tırnağa.. minnettarım atalarıma.. minnettarıM... ülkece minnet duymalıyız onlara... şimdide tutamıyorum yaşları gözümden, ben yaş dökebiliyorum sadece.. atalarım kan döktüler.. tanrım sana sükürler olsun ki böyle atalara sahip bi ülkenin topraklarında doğdum... hoşçakalın.. iyiki varım iyiki varız...
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
| |