25-03-2010, 11:21 AM
|
#42 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle böyle bir konu açtığı için sevgili Intercool'a teşekkür ediyorum. Konu içindeki tüm mesajları okudum ve konunun Intercool'un söylediği gibi anlaşılmadığını fark ettim.
Arkadaşımız her Cumartesi 23.30-24.00 haftada bir kere pozitif enerji çalışması yapıyor. Bu saatte enerji çalışmasına katılmak için uygun olanlar belirtsinler. Arkadaşımızda ona göre katılmayı seçen arkadaşlarımıza pozitif enerjisini göndersin. Yapmanız gereken şey de çok basit onu da belirtmiş zaten. Yarım saat kadar rahatsız edilmeyeceksiniz. Karşılıklı pozitif enerji alışverişi yaptığınızı imgeliyorsunuz. Oldukça da uygun bir saat. Herkesin 12'de uyuduğunu varsayarsak ortalama olarak uyku öncesi yarım saat meditasyon yapar gibi pozitif enerji gönderme çalışması yapılabilir.
Arkadaşımız bu saat müsaitmiş. Intercool'un çalışma saatini uygun bulmayan arkadaşlarda kendileri pozitif enerji çalışması yapacakları saatleri belirtebilirler. Onların uygun olduğu saatlerde de katılmak isteyenler olabilir. Böylece iyiliklerimiz ve sevgimiz daha da çoğalarak artar.
Ben katılıyorum.
Herkese harika bir gün diliyorum. Cumartesi günü 23:30'da buluşmak üzere...
Sevgiler |
| |