Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2010, 03:52 PM   #14 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: kuantum ve tekamül kaynakları??????????

Alıntı:
kim anderson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar
yeni üye oldum ilk dikkatimi çeken konu da bu oldu.Tekamül kaynaklarını size olumlamalarıyla birlikte basitçe yazabilirm.
tekamül kaynakları:

BİLGİ:içimdeki bilgiyi hayata geçiriyorum ve bilgi kaynağımı deneyimliyorum.
GÜZELLİK:güzellik ne eril ne de dişil olmaktır, bütün olmayı kucaklıyorum. Tüm kaynaklarda koşulsuz sevgiyi onaylıyorum.
GÜÇ: güç kaynağımı deneyimliyor korkularımı özgür bırakıyorum.( burada korkmuyorum dememeyin çünkü korkuyu çekersiniz..yerine geçebilicek en doğru kelime "güvendeyim" olacak. gücümü kabul ediyorum ve kullanmayı seçiyorum.
ZENGİNLİK: zenginlik kaynağımı deneyimliyor ve yaradanımı kabul ediyorum.
YARATICILIK: yaratıcılık kaynağımı deneyimliyor yaratılmış herşeyin içindeki gücü görüyorum. tüm köklerimi kabul ediyorum.

bunlar sevgili ışık hanımın programından aldıklarımdır. hepsi biribiryle bağlantılı ve paraleldir.bu kaynaklar insanın tüm hayatını en iyi şekilde yaşaması için yaradan tarafından bize aktarılan öğelerdir ve tamamen yarada has özellklerdir. biz bunlardan yararlanırsak eğer hayat bizim için daha anlamlı kılınır. ve tabiki herşeyi sevgiyle sabırla ve anlayışla yapmak lazım.

sevgilerle:)

Çok teşekkürler, tam da bu konuda bilgi ve olumlama arıyordum
bugün aradığım tüm soruların cevaplarını sitede buluyorum, ne harika bir gün, şükürler olsun...
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla